Schimbare radicală făcută de Dodo înainte de botezul lui Patrick: „S-a rupt legătura dintr-o data!”

 

Cântăreața a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul celui mic. Actualul iubit este considerat de Dodo tatăl lui Patrick.

 

La data de 18 august, Dodo își va boteza copilul. Dar a făcut o schimbare de ultim moment, adică a înlocuit părinții spirituali ai celui mic, astfel încât Cocoș de la Călărași nu va mai fi nașul lui Patrick. Doinița Ioniță a luat această decizie întrucât nu i-a mai văzut pe aceștia atât de implicați, apreciind că legătura dintre potențialii nași și familia ei s-a rupt dintr-o data. În exclusivitate la Antena Stars, artista a povestit ce s-a întâmplat.

 

''La botez va cânta Demer cu formația. Este prietenul nostru de familie. Cocoș de la Călărași nu va cânta. Din păcate, nu mai este nășicul lui Patrick. Am ales alți nași. Avem acum două perechi de nași, de la Timișoara, tot prieten de familie cu noi. Sinceră să fiu, chiar mi-am dorit din suflet. Dar depinde și de mirul copilului, așa se zice la noi, la romi. Sinceră să fiu, mi-am dorit și niște nași care cu adevărat să se implice, la modul să se ocupe de Patrick, să întrebe, sunet, să ne viziteze și așa mai departe. Nu zic că nu s-a întâmplat chestia asta. Sunt conștientă că domnul Cocoș este super ocupat, dar s-a rupt legătura dintr-o dată și am fost nevoită să aleg alți nași, de care chiar nu-mi pare rău.'', a declarat Dodo, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Cântăreața a mai precizat că marele eveniment s-a dovedit extrem de costisitor, iar fără ajutorul financiar al actualului partener, pe care-l consideră tatăl lui Patrick, nu ar fi făcut față. „Urmează botezul celui mic. Botezul este pe data de 18 august și suntem în toiul pregătirilor. Nu m-am gândit c-o să fie atât de greu. Este foarte multă alergătură, dar sunt și foarte, foarte emoționantă. Abia aștept! Este destul de costisitor botez. Noi avem în jur de 200 de invitați, deci o să fie lume. Mi-am făcut și niște schimbări la casă pentru că botezul va fi și acasă pe zi, așa este și tradiția la noi, iar seara o să mergem la restaurant.Au fost foarte multe cheltuieli, dar nu mi-am făcut și nu îmi fac griji pentru că iubitul meu, tatăl lui Patrick, este alături de noi. De fapt, el și-a dorit un asemenea botez. Sinceră să fiu, eu nu aveam atât de mulți bani ca să fac un botez atât de mare. Uite că, după multă suferință, mi-a adus Dumnezeu în cale un om așa... nu știu! E norocul lui Patrick!'', a mai precizat Doinița Ioniță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest