Schimbare radicală pentru Sânziana Buruiană: ”Să-mi dedic viața și pentru mine, și pentru soț”

 

Blondina este fericită că fetițele ei au crescut, astfel încât susține că de acum înainte va reveni la evenimentele din showbiz care au consacrat-o.

 

Sânziana Buruiană și-a dedicat ultimii ani creșterii și educației fetițelor ei. Între timp cele două comori ale ei au crescut, iar vedeta este decisă să revină în show-biz-ul românesc. Blonda plănuiește să își dedice timpul și pentru ea și soțul ei, astfel că își dorește să se întoarcă la evenimentele mondene, în limita timpului pe care îl va avea.

”Acum ne gândin și la noi, pentru că e momentul să ne gândim și la noi. Ele cât de cât au crescut și e momentul să revin și eu la evenimentele mele. Am timp liber acum. În sfârșit. Mi-am dedicat destul de mulți ani lor și cred că e momentul să îmi dedic timpul și pentru mine, și pentru soț”, a declarat Sânziana Buruiană, la Star Matinal.

Vedeta dorește totodată să-și plimbe copilele prin toate locurile prin care a fost în trecut: ”Noi am vizitat tot ce se putea vizita, am fost la toate filmele, acum e momentul să le arătăm și lor, să împărtășim cu ele din experiența noastră. Asta simțit în momentul de față, că trebuie să fie peste tot cu noi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest