Scrisoarea lui Alin Oprea pentru copiii săi. A citit-o cu ochii în lacrimi: „Am sperat că vom fi o echipă”

 

Scandalul cauzat de divorțul lui Alin Oprea și Larisa capătă proporții din ce în ce mai mari, iar victimele colaterale sunt copiii celor doi care suferă din cauza conflictului acid dintre părinții lor. Acuzându-l pe artist pentru destrămarea familiei, Melissa și Adrian i-au întors spatele acestuia, astfel că singura soluție a cântărețului de a le spune ce simte pentru ei a fost printr-o scrisoare emoționantă pe care a citit-o, în direct, cu ochii în lacrimi.

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a citit scrisoarea în care și-a așternut cuvintele pline de dragostea pe care le-o poartă celor doi copii ai săi, cât și de durere, din cauza atitudinii pe care Melissa și Adrian au decis să o aibă vizavi de cântăreț, după ce au aflat de noua iubită a acestuia.

Scrisoarea lui Alin Oprea pentru copiii săi

”Dragii mei copii,

Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc.

Am sperat că vom fi o echipă toată viața și că vă voi încuraja și vă voi susține în toate momentele și provăcările profesionale mai dificile. Am sperat să fiu aproape de voi când veți absolvi universitățile, când veți câștiga premiul Brit Awards și când veți deveni vedete.

Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile. Sunteți sângele, sufletul și viața mea. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Sunteți prea talentați, prea frumoși prea deștepți ca să nu vă îndepliniți visele. Fiți cinstiți, spuneți mereu adevărul, și nu faceți compromisuri. Iubiți-vă pe voi înșivă. Vă doresc fericire, adică sănătate, iubire și succes. Vă iubesc.”, le-a transmis Alin Oprea copiilor lor în direct la XNS!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest