Se apropie ziua cea mare pentru Zina Dumitrescu! Mama modei îşi pregăteşte revenirea în design

 

Retrasă de ani buni din lumea mondenă, Zina Dumitrescu nu poate uita succesul ce a purtat-o în întreaga lume. Mama modei româneşti este hotărâtă să uimească showbiz-ul, iar noi am aflat cum.

La cei 80 de ani , Zina Dumitrescu se poate lăuda cu faptul că a fost curtată de bărbaţi celebri, admirată ca o zeiţă si iubită de modelele sale. Deşi nu mai este la vârsta când bătea lumea în lung si-n lat, mama Zina îşi aminteşte cu drag de cele mai frumoase călătorii.

"La Miami a fost o vacanţă extraordinară, a fost extraordinar de frumos. Mi-ar plăcea să-mi cumpăr haine, tot felul de hăinuţe. În fiecare an merg la mare, pe vremuri stăteam o lună de zile la mare", a mărturisit creatoarea de modă.

Cu gândul la fabuloasele prezentări de modă pe care le pregătea cu multă migală, Zina Dumitrescu este hotărâtă să uimească lumea, printr-o revenire alături de preferatul ei, Cătălin Botezatu.

"Să vină el să ne sfătuim. Încă nu ştiu să vedem ce facem, deja multe materiale le avem. Cam două săptămâni va dura. O să facem zece modele", a explicat Zina.

Cu o viaţă plină de succes în lumina reflectoarelor, călătorii si petreceri alături de cei mai  oameni ai lumii, Zina Dumitrescu are totuşi un regret. "Mi-ar fi plăcut să am şi o fată ca să moştenească toate lucrurile care le am şi ca să pot să o îmbrac. De abia aştept să devin bunică. O fetiţă. Mi-ar plăcea să meargă pe drumul meu", a mărturisit mama Zina.

Zina Dumitrescu este o creatoare de modă din România, numită de manechinele și colegii din show-biz „mama modei din România”. Zina Dumitrescu s-a născut în 1936 în Republica Moldova. După război familia s-a mutat la Pitești.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest