Se căsătoresc sau nu, Ilie Năstase și Ioana Simion, în plină pandemie de coronavirus: „Clar, vom face!”/ VIDEO

 

După ce s-a vehiculat în presă ca Ilie Năstase și Ioana Simion continuă cu pregătirile de nuntă, indiferent de contextul în care se află întreaga lume, reporterii Antena Stars.ro au contactat-o pe soția celebrului tenismen pentru a lămuri situația, o dată pentru totdeauna.

S-a scris că nimeni și nimic nu le stă în cale. Și că nici măcar pandemia de coronavirus nu le poate pune dragostea la pământ, motiv pentru care Ilie Năstase și soția planifică nunta anului din autoizolare, dar iată că lucrurile stau cu totul și cu totul altfel.

Ioana Simion a infirmat informațiile apărute în presă și a dezvăluit că, deocamdată, nu și-au făcut niciun plan. Mai mult de atât, partenera de viață a tenismenului a mărturisit că pe primul plan este sănătatea, iar odată ce va lua sfârșit criza prin care trece întreaga omenire, abia atunci, se vor gândi și vor începe pregătirile de nuntă.

„Probabil că va fi. Nu știu, la vară. Dacă totul va fi ok, clar vom face acea nuntă. Suntem așa cum suntem în perioada aceasta și încă nu m-am gândit să îmi fac planuri de nuntă, probabil că va fi, la vară, daca o să fie ok totul. Nu ai ce să planifici în această perioadă și să faci o nuntă. Nunta o poți face în două săptămâni, dacă îți propui. Nu este nimic stabilit încă. Nu știm ce ne aduce ziua de mâine, dar până la vară... Important este să fim sănătoși, dar momentan nu ne-am facut planuri de nuntă pentru că nu avem cum.” a spus Ioana Simion.

Și chiar dacă deocamdată nu au început să organizeze evenimentul mult visat, Ioana Simion a dezvăluit că și-ar dori ca nunta să aibă loc pe malul mării, unde să fie înconjurată numai de persoanele apropiate. Mai mult de atât, partenera de viață a celebrului tenismen a spus și că rochia de mireasă pe care o va alege pentru cununie va fi una extrem de simplă.

Cât despre modul în care își petrece timpul în autoizolare, se pare că Ioana Simion nu are timp să se plictisească, mai ales după ce s-au mutat în Constanța, în această perioadă. „O să ne intoarcem în București, dar după ce trece problema asta cu epidemia. Nu am timp să mă gândesc (n.r. la pandemie), fac ce îmi place. Decorațiuni florale, citesc o carte, gatesc, îmi ocup timpul ca să nu mă gândesc tot timpul la ce este mai rău. Eu sunt mai pozitivă.” a mai spus Ioana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest