Se mărită Mona? Dansatoarea de manele e îndrăgostită din creștet până-n călcâie! „E scânteie mare!”

 

Mona și-a găsit marea dragoste și e decisă să se tuneze din nou pentru a fi pe placul bărbatului. Sexy-dansatoarea a dezvăluit la Antena Stars toate schimbările de look pe care le are în plan.

 

Dansatoarea maneliștilor a dezvăluit în direct la Antena Stars că a descoperit dragostea adevărată. Deși este de doua câteva zile cu noua ei cucerire, bruneta se simte deja în al nouălea cer. Mona a învățat din experiențele dureroase din trecut, având relații în urma cărora a avut mult de suferit, și e convinsă că acum a găsit genul de bărbat care o va face fericită. Cunoscuta dansatoare încă nu s-a afișat cu actualul partener pe rețelele de socializare.

 

"Da, tind sa cred ca a răsărit soarele pe strada mea. Sper ca de aceasta data sa fie cu noroc. Suntem la început si pot spune ca suntem doar de câteva zile. Pe celalalt, care mi a făcut viata un calvar l-am cercetat 6 luni. M am refăcut repede. Niciodată nu știi de unde sare iepurele. A fost si de o parte și de alta o scânteie mare. Încă mai am frica sa nu fiu din nou dezamăgită", a mărturisit Mona la Antena Stars.

 

Deși are forme demențiale, sexy-dansatoarea și-a propus să le upgradeze. Bruneta a explicat, în exclusivitate la Antena Stars, ce schimbări are în plan să facă atunci când va trece pragul cabinetului medicului estetician. Deși poate părea incredibil, având în vedere bustul generos, tocmai sânii vrea să-i mărească Mona.Și, bineînțeles, posteriorul.

 

„Vreau sânii mai mari, mai fermi. M-am și îngrășat pentru că vreau să fac posteriorul, vreau să îl ridic mai sus. Tot ce înseamnă grăsime mă slăbește doctorul și bagă pe aici. Vreau să am fundul mai bombat și nu vreau să optez pentru silicon și o să fie cu grăsime. Face lifting brazilian. Sânii așa i-am avut tot timpul și de asta sunt cunoscută, dar vreau să îi fac și mai mari. Am la față de făcut ridurile de expresie, facem și la ochi. Schimb toate alea, și părul. Imaginea mea să fie puțin angelică.”, a spus Mona pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest