Se poate și invers! De ce a ales Adina de la Heaven să-și micșoreze sânii!

 

Cunoscuta artistă a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars că a decis să își micșoreze sânii, după o lungă perioadă de timp în care a suferit de dureri groaznice. Motivul principal al acestei intervenții a fost legat de problemele de spate pe care le-a avut, după cum a explicat artista.

În urmă cu 20 de ani, Adina a început să ia în considerare o astfel de intervenție, însă nu a fost acceptată de medic, care a considerat că este prea tânără pentru o astfel de operație. Cu toate acestea, în cele din urmă, după ce a suferit timp îndelungat, artista a decis să ia măsuri și să își micșoreze sânii.

„Mi-am dorit această operație, cred că prima dată am trecut pragul unui medic estetician când aveam vreo 26 de ani, deci sunt aproape 20 de ani, doar că atunci nu a vrut să mă opereze, mi-a spus că sunt prea tânără și că nu e momentul. În primul rând, am făcut această operație pentru problemele pe care eu le aveam cu spatele și faptul că, mă rog, cumva în adolescență, am mers ca să nu mi se vadă sânii, pentru că pe vremea aceea să ai sânii foarte mari nu era o chestie foarte la modă, ca să spun așa, și mai toată viața mea am mers ușor aplecată și mi-am deformat și puțin coloana, și de aici toate durerile de spate pe care le-am avut în tot timpul ăsta. Motivul principal acesta a fost pentru intervenția pe care am făcut-o", a declarat Adina de la Heaven pentru Antena Stars.

Medicii care au efectuat intervenția au impus o mulțime de restricții pentru următoarele trei săptămâni, până când vor fi scoase firele. Adina nu are voie să ridice greutăți de peste un kilogram și jumătate și să facă eforturi de orice fel, fiind nevoită să stea cât mai liniștită și să nu își ridice copilul, Zeina.

Cu toate acestea, Adina își împărtășește experiența și își dorește să ofere un sfat femeilor care doresc să își mărească sânii. Artista le recomandă să își pună implanturi mamare doar dacă este necesar, și nu să exagereze cu mărimea acestora. "Da, ştii că mai toată lumea în ziua de azi îşi pune sâni, mai toată lumea şi-i măreşte, uite că eu am ales să îi micşorez şi chiar aş vrea să le dau fetelor un sfat, să-şi pună dacă au nevoie, cât trebuie. Nu foarte mult. Pentru că nu întotdeauna ce arată foarte bine este şi sănătos.", a mai spus Adina de la Heaven.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest