Se pregătește Delia să devină mamă? Gina Matache a dat din casă: „I-ar plăcea”

 

Vrea sau nu vrea Delia să rămână însărcinată? Gina Matache a dat din casă și a spus care sunt adevăratele gânduri ale artistei, în ceea ce privește ideea de a deveni mamă pentru prima dată!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Gina Matache a avut numai cuvinte de laudă pentru Delia, pe care a descris-o ca fiind o femeie extrem de rațională, care întotdeauna și-a văzut de drumul ei, indiferent de obstacolele pe care le-a întâmpinat.  

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache.

Mai mult de atât, mama artistei a oferit amănunte și din căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu: „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus mama artistei.

Se pregătește Delia să devină mamă?

Delia este topită după cei doi copii ai surorii sale, Oana, de la care a învățat foarte multe lucruri despre maternitate. Iar pentru că nepoțeii ei sunt cei care îi luminează ziua, artista a început să se gândească serios la ideea de a deveni mamă.

Chiar și așa, Gina Matache este de părere că deocamdată fiica ei se află într-un impas, dat fiind că odată cu rolul de mamă, va trebui să sacrifice cariera muzicală.

„Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest