Se reprofilează! Cum vrea să facă bani Maria Constantin, după ce evenimentele la care trebuia să cânte au fost anulate/ VIDEO

 

Maria Constantin se numără printre vedetele care au fost profund afectate de pandemia de coronavirus, după ce evenimentele la care trebuia să cânte anul acesta au fost anulate. Astfel că vedeta s-a văzut nevoită să se gândească la alte metode prin care poate face bani, iar în cadrul emisiunii „Showbiz Report” a vobit cu lux de amăunte despre asta!

Maria Constantin a mărturisit că în această perioadă reușește să strângă bani ca să se întrețină, din contractele de imagine pe care le are, cât și din salariul de profesor la Liceul de Muzică „George Enescu”.

Iar dacă nici aceste două job-uri nu i-ar mai genera suficienți bani, Maria Constantin a dezvăluit că are un plan de backup! Va trece la cratiță, unde va face fel și fel de preparate și își va deschide o firmă de delivery ca să poată livra la domiciliu.

Din cauza izolării la domiciliu, Maria Constantin a devenit mai hotărâtă ca niciodată să își ridice casa visurilor sale, mai ales, că de o bună bucată de timp stă închisă între pereții apartamentului său.

„Îmi doresc casă pentru că mă simt mai bine, eu am crescut la țară... Cum e în această perioadă ar fi fost mai bine. Momentan să îndeplinim toate lucrurile astea”, a spus Maria Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest