Se tunează și ea? Ce spune Andra despre intervențiile estetice: „Trecerea timpului nu iartă pe nimeni”

 

Să fie Andra următorul nume de pe lista vedetelor cu intervenții estetice? Chiar dacă este considerată una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească, fiind apreciată de milioane de români, cântăreața nu a apelat niciodată la ajutorul medicului estetician, în timp ce colegele sale de breaslă au devenit, deja, cliente fidele.  

Cu toate acestea, Andra a mărturisit că nu ar spune „nu” unor mici modificări, pe ici, pe colo, mai ales când se pune atât de mult accent pe aparență în lumea în care și-a făcut un nume. Iar tentația devine cu atât mai mare cu cât, vede pe fața ei, în oglindă, semnele trecerii timpului.

„Mă tentează și pe mine unele intervenții, ca pe toate femeile, pentru că trecerea timpului nu iartă pe nimeni și nu e plăcut să te uiți în oglindă și să nu mai vezi ce vedeai cândva. Din fericire însă am moștenit gene bune, Mama Natură e blândă cu mine. Mă mai gândesc și că fanii mă apreciază pentru vocea mea, personalitatea mea, nu sunt un fotomodel și nici nu vreau să fiu”, a declarat, pentru Libertatea, Andra.

Chiar și așa, Andra este conștientă de faptul că motivul principal pentru care este apreciată de atâția oameni este talentul și profesionalismul de care a dat dovadă ani la rând. Dar asta nu înseamnă că se culcă pe o ureche, ci artista are mare grijă la alimentație, pentru a nu crește numărul kilogramelor de pe cântar.

„Întotdeana mă gândesc la siluetă, în sensul că încerc să nu fac excese. Mai încerc diete, fie nu mănânc seara sau evit carbohidrații. Totuși, mai mult mă bazez pe faptul că dansez mult la repetiții și astfel consum multe calorii”, a mai spus Andra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest