Se vede cine-i şefa în casă! Cristina Ich ştie cum să aibă grijă de Alex Piţurcă! VIDEO

 

Cristina Ich este una dintre cele mai sexy femei din România, dar şi una dintre cele mai curtate. Frumoasa şatenă este cea care îi dă clasă oricărui gentleman, prin felul în care are grijă de iubitul ei, Alex Piţurcă.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au o relaţie mai diferită, iar asta am văzut de la început. Dacă de obicei, în relaţii, bărbatul este cel care îşi aşteaptă partenera la uşă, ca să o conducă la întâlnire, în cazul celor doi, Cristina Ich a fost cea care a preluat frâiele. Paparazzii Spynews.ro au surprins un moment inedit din viaţa de cuplu a celor doi.

Cristina Ich a fost surprinsă la volanul maşinii iubitului în timp ce s-a dus la el acasă, iar Alex Piţurcă s-a urcat frumos şi a fost condus la restaurant. Odată ce au ajuns acolo, cei doi, Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au simţit extraordinar unul în prezenţa celuilalt, iubirea plutind în aer.

Cristina Ich dovedeşte încă o dată că este iubita ideală. Cine mai avea vreun dubiu că "Angelina Jolie" de România nu îl iubeşte pe Piţi Jr., trebuie să îşi retragă cuvintele. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest