Sebastian Stan, implicat într-un scandal amoros mondial! Cine este noua iubită a actorului de la Hollywood

 

Sebastian Stan este implicat într-un triunghi amoros fără precedent. A fost prins în fapt cu o blondă celebră, combinată cu un bărbat faimos și puțin... căsătorit. Este amantlâcul momentului!

Celebrul român de la Hollywood, Sebastian Stan, are o nouă iubită. Actorul a fost surprins de presa din străinătate, în ipostaze incendiare, alături de o actriță de origine spaniolă, Alejandra Onieva. Cei doi se află în vacanțe în Ibiza, unde au uitat de tot și de toate și s-au sărutat pasional pe plajă, în văzul tuturor.

Alejandra Onieva este o blondă cu un trup de invidiat, posterior bombat, picioare tonifiate, bust generos și un abdomen plat. Cu așa forme, înțelegem cum de l-a cucerit bomba sexy pe Sebastian. Și unde mai pui, că este și o femeie foarte frumoasă, cu trăsături demne de o adevărată divă.

Dar în toată această poveste de iubire, există și niște semne de întrebarea. Frumoasa parteneră a celebrului nostru actor pare să fie sau să fi fost cuplată cu un alt bărbat. Sau cel puțin, asta arată imaginile ei.

Alejandra are pe contul său personal mai multe fotografii cu un tip pe nume John Kortajarena, actor de meserie. Cei doi s-ar cunoaște de mai bine de doi ani, iar fanii și-au pus mari semne de întrebare în momentul în care actrița a publicat o imagine cu actorul în timp ce se aflau în pat, la o zi distanță de la apariția cu Sebastian Stan.

Însă misterul a fost elucidat în momentul în care fanii au început să pună mai multe întrebări și au aflat că John Kortajarena are o altă orientare sexuală și este căsătorit cu un alt bărbat. În acest caz, dacă Sebastian Stan este îndrăgostit, cu adevărat, de frumoasa blondă, poate sta liniștit. Și cine știe, sperăm ca cei doi să își oficializeze relația.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest