Secrete din căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu! După ce reguli trăiesc cei doi

 

Am aflat secrete din căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu! El este bărbatul care i-a schimbat total viața și cariera pentru totdeauna, artistei! După ce reguli trăiesc cei doi și cât de puternici și bogați sunt împreună? 

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică. Ei bine, vă spunem că în cazul de față, în spatele unei artiste de succes, stă un bărbat dispus să facă orice pentru ea. Puternic, ambițios, muncitor și iubitor. Delia și Răzvan formează unul dintre cele mai solide și iubite cupluri de la noi. Au construit un imperiu împreună. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în anul 2012 au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu.

Toată lumea o cunoaște pe Delia, însă foarte puțini sunt cei care știu lucruri despre soțul artistei. Răzvan Munteanu este omul puternic din spatele ei, bărbatul care a ajutat-o să devină ceea ce este astăzi. Recent, sotul artistei și-a aniversat ziua de naștere, iar Delia i-a organizat o mică petrecere cu toți oamenii apropiați lor.

Sunt suflete pereche

Răzvan Munteanu este bărbatul care îi împărtășește pasiunile și dorințele, dar care a ajutat-o enorm și în carieră. Recent, Delia a oferit detalii din interiorul mariajului cu Răzvan Munteanu, unde a dezvăluit cine a făcut primul pas, dar și cum a reușit să o cucerească. 

”El a făcut primul pas. Deşi pare greu de crezut, eu sunt mai timidă. (...) M-a cucerit prin firea lui haioasă şi modul lui de a fi, grijuliu şi protector. Nu mă supără. Ne înţelegem frumos, ca doi adulţi ce suntem. Secretul unei căsnicii de durată: comunicarea, chimia, dragostea. Nu sunt geloasă”, a declarat Delia pentru click.ro.​

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Delia și Răzvan Munteanu au și o relație profesională, pe lângă cea personală. În calitate de manager, Răzvan i-a organizat spectacole grandioase artistei. Tot el este cel care a fost responsabil de transformarea Deliei de pe scenă, iar împreună fac o echipă pe cinste, dacă ne uităm la succesul pe care îl are cântăreața.

Investiție de un milion de euro

Cei doi amorezi și-au cumpărat o casă care valorează peste un milion de euro. Este vorba de un penthouse care arată ca în reclame și se întinde pe două etaje. Așa că nu ne miră că Delia și Răzvan își permit orice și trăiesc o viață la care alții nici nu îndrăznesc sa viseze. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest