Secrete incredibile despre viața sexuală a vedetelor au ieșit la iveală! Nici nu te-ai fi gândit!

 
+4 click pentru
galerie

Cu toate că viaţa intimă nu ar trebui să devină un subiect de discutat în presă, unele vedete nu au probleme în a povesti despre începuturile lor în arta amorului. Iată ce au povestit câteva despre pierderea virginităţii.

Britney Spears s-a jurat mulţi ani la rând că e virgină şi că relaţia ei cu Justin Timberlake era una pură şi nevinovată. Însă mama artistei, Lynne Spears, susţine altceva. Doamna a ţinut să clarifice lucrurile şi a declarat că fiica ei şi-a pierdut fecioria încă de la 14 ani: “Britney şi-a pierdut virginitatea cu un fotbalist de la echipa liceului”.

Celine Dion are o memorie de elefant când vine vorba despre pierderea virginităţii. Aceasta spune că s-a petrecut pe 30 aprilie 1988, când avea 20 de ani, cu acela care, ulterior, avea să îi devină soţ, René Angélil.


Dustin Hoffman a declarat că a devenit bărbat dintr-o greşeală! S-a întâmplat când actorul avea 15 ani, la o petrecere de Revelion. Aflat singur într-un dormitor, starul s-a "pricopsit" cu o femeie ceva mai matură, care l-a confundat cu fratele lui mai mare.

Daniel Radcliffe spune că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 16 ani. Interpretul lui Harry Potter a cunoscut pentru prima dată tainele amorului în ziua în care a împlinit 16 ani. A fost cadoul din partea iubitei lui de la vremea respectivă, ceva mai mare decât el.

Mai multe fotografii, aici!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest