Secrete pe care doar angajații hotelurilor le știu. De ce rezervările online îți pot aduce cele mai proaste camere

 

Câteva dintre cele mai bine păzite secrete din industria hotelieră au ieșit la iveală. Mai mulți angajați au dezvăluit, sub protecția anonimatului, dedesubturile din branșa lor.

Cu siguranță bănuiai că sunt multe lucruri murdare în camera de hotel unde te-ai cazat, dar acum ai certitudinea.

"Sertarele nu sunt pe lista cameristei, așa că dacă își pui lenjeria direct în comodă, e treaba ta. A mai folosit-o cineva înainte și nu se știe dacă erau haine curate înăuntru".

"Dacă sunt deschise (nu sigilate), paharele nu sunt decât clătite cu apă și uscate cu un șervet".

"Doar cada, cabina de duș, chiuveta și toaleta sunt curățate cu produse speciale, care dezinfectează".

"Pernele decorative sunt foarte murdare. Nu dormi pe ele. Trebuie să le arunci de pe pat, fie în dulap, fie pe jos. Nu sunt spălate la schimbarea oaspeților, doar puse înapoi pe pat".

Rezervările online îți pot aduce cele mai proaste camere

"De multe ori, managerii oferă cele mai proaste camere, fără vedere sau într-o locație mai dificilă, celor care rezervă online. Camerele bune sunt păstrate pentru rezervările prin agenții, pentru că acestea le trimit constant clienți și îi ajută să-și dezvolte afacerea".

Evită să ceri indicații la recepție!

"Dacă ai nevoie de informații despre restaurante, baruri sau atracții, mai bine cauți pe net. De multe ori cei de la recepție sunt în colaborare cu diverse localuri care nu sunt neapărat cele mai bune. Unii angajați, valeți, recepționeri, au chiar un comision de la localurile respective, dacă le recomandă clienților și aceștia spun că au venit la propunerea lor".

Mulți oameni mor în camere de hotel

"Cea mai întâlnită cauză este supradoza. Apoi sinuciderile. Acesta este unul dintre lucruile pe care angajații nu îl spun, nu îl fac public, pentru că le scade popularitatea pe piața hotelieră".

Multe pături nu sunt spălate niciodată

"Spălăm păturile cam o dată pe sezon. Sunt două seturi, unele de vară și unele de iarnă, uneori le spălăm când le schimbăm alteori nu. Iar saltelele sunt curățate doar când sunt foarte foarte murdare, pot trece ani de zile!".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest