Secretele Rodicăi Miron! Cine îi plătește facturile în Dubai?

 
+2 click pentru
galerie

Rodica Miron s-a dat de gol! A plecat în Dubai să rupă gura târgului la o şcoală de televiziune şi a susţinut că în acest fel îşi asigură traiul, care o duce la peste 1.500 de euro lunar.Surpriză însă! Există un bărbat în viaţa ei, care, se pare, îi achită şi facturile.


Rodica Miron s-a lăudat că a mers în Dubai pentru a face carieră şi a spus că îşi asigură singură traiul care se ridică la peste o mie cinci sute de euro lunar. Plecarea blondei a ridicat o mulţime de semne de întrebare. Deşi Rodica Miron a declarat că se întreţine singură, există zvonuri că un afacerist i-ar plăti cheltuielile.

Ei bine, blonda s-a dat singură de gol.Pe facebook Rodica Miron a lăsat să se vadă pentru cine a plecat în Dubai. A postat mai multe fotografii de pe plajă, iar alături de ea se află şi un bărbat, Alex Roux. Se pare că bărbatul are grijă ca blondei să nu-i lipsească nimic.

Alex a ieşit în evidenţă cu relaţiile pe care le-a avut cu domnişoarele din showbiz-ul autohton. Le-a oferit cadouri scumpe mai multor modele de pe plaiuri mioritice şi le-a promis o viaţă de lux.Se pare că tocmai asta ar fi încântat-o şi pe Rodica Miron, care i-ar fi căzut în plasă afaceristului.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest