Secretele Taniei Budi. Cum reușește să arate așa de bine la 52 de ani/ VIDEO

 

Una dintre cele mai frumoase femei ale României a dezvăluit cum reușește să se mențină mereu în formă! Care sunt secretele Taniei Budi pentru un trup de invidiat.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Tania Budi este una dintre cele mai frumoase femei ale showbiz-ului românesc. La cei 52 de ani, vedeta arată impecabil. Ba chiar blondina a recunoscut că se simte mult mai bine acum, decât se simțea în urmă cu 30 de ani.

Cu toate astea, frumusețea fără cusur presupune și foarte multe sacrificii. Iar Tania Budi a împărtășit câteva dintre secretele care o ajută sa se mențină mereu în formă.

Vedeta are un stil de viață sănatos, iar unul dintre cele mai mari secrete ale ei este că se ocupă atât de exterior, cât și de interior. Tania Budi consideră că fiecare gest este important, inclusiv mimica și felul în care articulezi cuvintele. Mai mult decât atât, blondina a învățat să zâmbească inteligent, iar astfel de lucruri o determină să se placă mult mai mult.

Iar în ceea ce privește aspectul fizic, vedeta nu este adepta machiajului extravagant. A învățat să se fardeze natural și cât mai corect. Tania Budi are mereu o piele perfectă și asta pentru că are grijă să folosească creme foarte bune. Vedeta nu spune nu nici botoxului, însă nu exagerează în această privință.

Tania are un corp de invidiat și poate concura cu ușurință cu o puștoaică de 20 de ani, însă pentru a se menține în formă, vedeta face foarte mult sport. Blondina aleargă câte un kilometru în aer liber și face electrostimulare cu un costum special. Și așa cum era de așteptat, nici planul nutrițional nu este neglijat, vedeta fiind foarte atentă la ce mănâncă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest