Secretele vedetelor, dezvăluite de angajaţii lor personali! Nu te-ai fi gândit niciodată!

 
+4 click pentru
galerie

Faptul că marile vedete au tot felul de pretenţii exagerate este un fapt cunoscut, însă dezvăluirile fostelor lor asistente personale aduc în prim plan amănunte la care nu te-ai fi gândit niciodată.

 Percepută ca o "cuminţică", Jennifer Aniston nu este nici pe departe aşa, plăcându-i să-şi condimenteze relaţia amoroasă cu diverse accesorii.

"I-a plăcut la nebunie cartea Fifty Shades of Grey şi s-a inspirat chiar din ea. Am găsit în dormitorul ei măşti, bice şi lanţuri pe care le-a folosit deja cu viitorul ei soţ", a dezvăluit o angajată.


George Jacobs, valetul lui Frank Sinatra, a scris o carte numită "Mr. S", în care face câteva dezvăluiri uimitoare despre talentatul artist. Acesta susține că Sinatra era obsedat de curăţenie: obişnuia să facă 12 duşuri pe zi, mirosea mereu a lavandă şi prefera să stea în picioare pentru a nu-şi şifona pantalonii. În plus, valetul a dezvăluit şi faptul că artistul purta o lenjerie specială, care să-i susţină penisul de dimensiuni neobişnuite.

Britney Spears are o avere de câteva milioane de dolari, însă uneori arată ca un om al străzii: are părul vâlvoi, se îmbracă în haine murdare sau rupte şi parcă niciodată nu nimereşte măsura potrivită la sutien.

"Îşi ascunde hamburgerul pe jumătate mâncat sub pat şi îi place să împrăştie hainele în toată casa", povestea, la un moment dat, menajera lui Britney Spears despre obiceiurile vedetei. Apariţiile ei neglijente în public, cu ţinute pătate sau rupte, lasă să se înţeleagă faptul că vedeta este certată cu apa caldă şi cu maşina de spălat.

Sursa: unica.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest