Secretul Romaniței Iovan pentru o siluetă perfectă! „E suficient să eliminăm câteva alimente”

 

La 57 de ani, Romanița Iovan arată impecabil. Creatoarea de modă a spus cum a reușit să-și mențină silueta de invidiat.  

 

Romanița Iovan este în formă maximă și nimeni nu i-ar da 57 de ani! Romaniţa arată atât de bine pentru că face zilnic sport, dar şi pentru că mănâncă foarte sănătos. A renunţat la dulciuri, la carne şi la prăjeli, dar are și câteva secrete și trucuri de la care nu se abate. De exemplu, niciodată nu iese din casă nefardată și are mereu grjă să prindă șapte-opt ore de somn în fiecare noapte.

 

„Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica”, a spus ea pentru CIAO. „Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a spus ea.

 

 „Nu gătesc specific ce se mănâncă de sărbători, că vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac. Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință.  E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate. Nu e un efort prea mare, mai ales ca s-a mâncat foarte mult pește. Chiar a fost foarte ușor de ținut postul. De Crăciun… am gustat si eu un cârnat, două sarmale și cozonac”, a mai spus ea pentru sursa citată.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest