Selena Gomez, dezvăluiri incredibile din viața amoroasă! Toți foștii iubiți o consideră nebună!

 

Deși este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă internațională, Selena Gomez nu are de gând să intre într-o relatie prea curând. Mai mult de atât, vedeta de la Hollywood a dezvăluit că toți foștii iubiți o consideră nebună.

În cadrul unui interviu acordat recent make-up artistei, Nikki Tutorials, Selena Gomez a oferit detalii picante din interiorul vieții sale amoroase. Cântăreața a mărturisit că nu este deloc ușor să găsești un bărbat în carantină, însă nici nu își dorește, ținând să precizeze că această afirmație „nu este o invitație la adresa bărbaților".

Selena Gomez a fost protagonista unor povești de dragoste alături de Justin Bieber, The Weekend, Orlando Bloom și mulți alți bărbați cunoscuți de la Hollyywood, însă relațiile pe care le-a avut până în momentul de fața i-au fost de ajuns, după cum chiar ea a mărturisit.

În cadrul aceluiași interviu, Selena Gomez a mărturisit și care este motivul pentru care deocamdată nu se vede cu nimeni: „E amuzant fiindcă lansez piese în care afirm că mi-aș dori un iubit… dar de fapt nu vorbesc serios. Bărbații presupun multă muncă”.

Cât despre relațiile din trecut, artista a mărturisit că toți bărbații cu care a ieșit la un moment-dat au catalogat-o drept nebună, dar chiar și așa, eticheta care i s-a pus nu a afectat-o cu nimic: „Toți foștii mei iubiți cred că sunt nebună. Dar nu îmi pasă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest