Selena Gomez, înșelată de Justin Bieber chiar cu actuala soție? Hailey Baldwin s-a dat de gol!

 

Selena Gomez și Justin Bieber au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul internațional, asta până ca povestea lor de dragoste să se încheie cu scandal, din cauza infidelității cântărețului. La ani buni de la despărțirea celor doi, noi detalii au ieșit la iveală! Actuala soție a lui Bieber, Hailey Baldwin a dat de înțeles că cei doi s-au îndrăgostit dinainte ca artistul să se despartă de Selena.

Hailey Bieber, în vârstă de 23 de ani, a vorbit deschis despre mariajul frumos pe care îl are cu Justin Bieber. Potrivit spuselor modelului, în 2017 s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar la un an distanță s-au și căsătorit. Ciudat este faptul că tot în 2017, Justin Bieber se reîmpăcase cu Selena Gomez.

Într-un interviu recent, Hailey Baldwin s-a cam dat de gol și a dezvăluit că soțul ei a înșelat-o pe fosta parteneră cu ea. După cum își amintesc fanii lui Justin Bieber, la sfârșitul anului 2017, artistul a intrat din nou într-o relație cu Selena Gomez, perioadă în care, actuala soție a cântărețului susține că a început povestea lor de amor.

”Multă lume nu știe că eu și Justin vorbeam și eram buni prieteni multă vreme după ce ne-am despărțit. Contrar opiniei tuturor, Justin era singur de multă vreme și eu de asemenea așa că ni s-au aprins călcâiele exact la fix”, a glumit Hailey.

În luna martie a anului 2018, un apropiat al cuplului Bieber-Selena declara că „se ceartă tot timpul, recunosc amândoi că se iubesc enorm dar un lucru este clar: Justin și Selena nu pot fi împreună”.

Mai mult de atât, la câteva luni distanță, mai precis în mai, Justin Bieber declara că nu există nicio problemă în relația de amor a lui cu Selena Gomez, ci din contră, totul merge strună. Câteva săptămâni mai târziu, cei doi s-au despărțit, iar la câteva luni mai târziu, avea loc nunta cu Hailwy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest