Selly a deconspirat numele artiștilor care vor fi pe scenă la „Beach, Please!” „Vin toți la Costinești”

 

Festivalul se anunță de pe acum un real succes, organizatorii așteptând peste 200.000 de spectatori.

Festivalul „Beach! Please” se va desfășura în perioada 10 – 14 iulie la Costinești. Selly, care este unul dintre organizatorii evenimentului ce se anunță a fi unul de mare anvergură, a anunțat că se așteaptă la peste 200.000 de fani. Totodată, în exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, vlogger-ul a dezvăluit și o parte dintre vedetele care vor urca pe scenă la Costinești.

„Cu siguranță este cel mai mare festival de la mare, așteptăm 200.000 de persoane, avem 15 artiști internaționali doar cei anunțați acum, doar cei anunțați acum, Anitta fiind ultimele dintre cele anunțate, dar mai urmează și alte anunțuri (...) Avem Wiz Khalifa, Rich The Kid, Rick Ross, Ice Spice și alte nume mari. Și 6ix9ine, care a fost și anul trecut și a făcut o performanță extraordinară, vin toți la Costinești și cu siguranță Costinești este stațiunea tineretului în continuare și își păstrează acest nume”, a declarat Selly, la Știrile Antena Stars.

Organizatorii festivalului spun că în acest an va fi prezent Wiz Khalifa, asta după ce în 2023, trebuia să urce pe scena de la SAGA Festival, dar a anulat cu puțin timp înainte de a cânta, din cauza unor probleme de sănătate


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest