Selly, acuzații grave la adresa profesorilor români: „Comuniști, libidinoși, care urlă în clasă și se dau la eleve”

 

După ce a atacat cu toate armele sistemul de învățământ românesc, Selly aruncă cu noi săgeți,  dar de data aceasta în profesorii români pe care îi acuză de mentalitate învechită și de un comportament neadecvat față de elevi!

Imediat după ce a dat Bacalaureatul pe care l-a promovat cu media de 9,60, Selly a decis că este momentul să se implice activ în schimbarea sistemului de învățământ românesc, din cauza problemelor majore pe care le are și cu care se confruntă toți elevii.

Vlogger-ul a dezvăluit că există profesori în școlile din România care au o mentalitate învechită și reușesc să îi traumatizeze pe cei care stau în bănci, din cauza unui comportament neadecvat, care ar trebui sancționat dur.

“Sistemul sunt și dascăli comuniști, libidinoși, care urlă în clasă și se dau la eleve. Am mesaje, știu elevi traumatizați, cărora le-au fost tăiate aripile.”, declară vlogger-ul.

Selly a ținut să precizeze că acuzațiile nu se aplică tuturor profesorilor din sistemul de învățământ românesc, mai ales că și mama sa este tot dascăl, însă multe cadre profesorale încalcă regulile grav.

Totodată, vlogger-ul a venit și cu o soluție pentru comportamentul neadecvat al profesorilor. Andrei Șelaru susține că așa cum elevii sunt notați în funcție de performanțele lor la ore, așa ar trebui să se întâmple și în cazul profesorilor, iar cei care dau note să fie chiar elevii la clasele cărora le predau.

„Dacă 4-5 clase dau feedback negativ, profesorul trebuie să plece”, susține Selly.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest