Selly, controlat de una dintre femeile din viața lui

 

Selly este îndrăgit și urmărit de o țară întreagă, iar vloggurile lui ajung în topurile celor mai vizionate în scurt timp. Vloggerul are o relație amoroasă de mulți ani cu colega sa din liceu, cu care fură toate privirile atunci când se afișează împreună la evenimente.

Pe lângă asta, tânărul are și o familie care îl susține la tot pasul și la care se întoarce cu drag de fiecare dată când are ocazia, în Craiova. Acolo o găsește mereu pe mama lui, care este atentă la tot ce face vloggerul, dar și la tot ce postează pe rețelele de socializare. Selly a dezvăluit că mama lui este cea mai atentă persoană la activitatea lui din mediul online, și nu numai.

”Este foarte interesată de activitatea mea, citește tot ce apare cu mine, fiecare știre, fiecare articol. Mama este prima care îmi trimite orice. Deci, e job cu normă întreagă la ea, se uită, îi apare pe telefon orice se întâmplă în fiecare secundă, fiecare story. Mă întreabă, ce ai făcut azi, nu prea ai postat pe story. E mega atentă la tot mama, nu îi scapă nimic din vedere”, a spus Selly.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest