Selly face praf sistemul educațional din România! „Ai ieșit pe poarta liceului în 2020, pregătit pentru 1990” VIDEO

 

Selly face praf sistemul educațional din România, în cadrul unui vlog publicat chiar în ziua absolvirii liceului. După ce a obținut media de 9.60 la Bacalaureat, vlogger-ul a vorbit fără poerdea despre lipsurile majore ale sistemului de învățământ!

Selly a încheiat o etapă importantă a vieții sale și a promovat examenul maturității cu o notă de care va fi mândru toată viața. Chiar și așa, mentalitatea învechită a cadrelor didactice și programa obligatorie din școli, care aparțin mai mult anilor 1990, decât prezentului, au creat foarte multe frustrări, de-a lungul timpului, atât pentru el, cât și pentru ceilalți elevi.

Selly este de părere că tot ce se învață în cele 12 clase de școală este absolut inutil și nu se poate aplica în viața reală. Mai mult decât atât, vlogger-ul a recomandat anumite materii care ar fi, cu adevărat, de ajutor în viața de zi cu zi, atât pentru cei care le-ar urma cursurile, cât și pentru cei din exteriorul sistemului de învățământ - materii precum educație sexuală și cursuri de prim ajutor. 

„Dacă ceva nu se va schimba acum ceva în educație, în 10-20 de ani educația chiar n-o să mai însemne nimic. Problema mea nu este cu vreun liceu sau vreun profesor. Problema mea este cu programa școlară și cu materia care este predată în școlile din România. Pentru că ce învățăm noi la școală nu prea are legătură cu realitatea, și asta e o mare, mare problemă. Eu am spus în repetate rânduri că școala din România te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor”, a dezvăluit Selly pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest