Selly, la un pas de tragedie: „Mergeam cu mașina...”

 

Selly a trecut prin spaima vieții lui în timp ce se plimba cu mașina prin București. Vloggerul a fost la un pas de o tragedie. 

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România. Acesta a cunoscut faima de la o vârstă fragedă, iar acum se bucură de o viață la care mulți tineri de vârsta lui doar visează. 


Selly a dezvăluit că a trecut prin spaima vieții lui în timp ce se afla la volanul bolidului de lux pe care îl deține. Vloggerul se plimba prin Capitală și spune că a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza unui geam deschis. 


Tânărul spune că a observat cum un obiecte greu se îndreaptă spre mașina lui. Norocul a fost de partea sa, căci a scăpat ca prin urechile acului. 


''Mergeam cu mașina pe un bulevard din București și aveam geamul din dreptul șoferului deschis și din sens opus a zburat un obiect foarte greu, ori o piatră, ori ceva sărit din linia de tramvai, ceva de genul. A zburat spre mașină, a lovit ușa și geamul, dar a fost la câțiva centimetri distanță de a intra prin geam, și de a mă lovi direct pe mine, și dacă mă lovea, la viteaza aia, nu cred că eram bine.


Nu am apucat să mă sperii pentru că nici nu am conștientizat ce a lovit până când m-am uitat, și nici nu mi-am dat seama ce a fost, însă mi-am dat seama că a fost foarte aproape de mine. Data viitoare voi merge cu geamurile închise'', a declarat Selly în exclusivitate la Antena Stars.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest