Selly, luat în vizor de Oana Zăvoranu, în războiul declarat influencerilor: „I-aș da numai șuturi și palme peste cap”

 

Selly a fost luat în vizor de Oana Zăvoranu, după ce actrița le-a declarat război tuturor influencerilor! După Loredana Groza, Delia, surorile Gabor, Oana Roman și alte nume mari din showbiz-ul autohton, „Querida” și-a exprimat părerea, nu tocmai bună, și despre Andrei Șelaru, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România!

Oana Zăvoranu a declanșat un real război în lumea mondenă românească! Sătulă de mesajele pe care le primea pe pagina ei de socializare din partea urmăritoarelor sale care se plângeau că au fost fraierite de diverse influencerițe, „Querida” a început să ia la puricat persoanele care fac parte din crema mediului online și să dea cu ele de pământ.

Am sa le iau pe rand pe toate alea care sufera mult de ele si promit ca pana nu le scot basinile din cap nu ma las 😇 Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE. (...) Pe spinarea voastra isi fac baragladinile astea case, dressinguri si va zic cum dorm ele in asternuturi de 8000 roni🤢, a scris Oana Zăvoranu, în urmă cu ceva timp.

După Cristina Ich, Alexia Eram, Oana Roman, Anda Adam, iar lista poate continua la nesfârșit, în vizorul Oanei Zăvoranu a intrat și Selly. Bruneta a lansat cuvinte dure la adresa vlogger-ului:

Am auzit de un #@$% Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și asta influencer my ass?”, a spus Oana Zăvoranu despre Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest