Selly şi-a cumpărat maşină de 100.000 de euro! Cum arată bolidul de lux al vlogger-ului VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Selly este unul dintre cei mai bine cotaţi vloggeri din România. Cu un succes răsunător, atât datorită proiectului 5 Gang, cât şi a content-ului pe care îl are pe YouTube, influencer-ul şi-a făcut un cadou în valoare de o sută de mii de euro. Şi e de senzație!

După ce şi-a luat permisul auto, Selly, pe numele real: Andrei Şelaru, şi-a cumpărat o maşină așa cum şi-a dorit dintotdeauna. A dat comandă, iar acum așteptarea a luat sfârşit! Vlogger-ul a postat o serie de fotografii pe paginile sale personale, cu bolidul negru proaspăt achiziţionat!

Banii pe care i-a dat pe maşina visurilor sale au fost făcuţi 100% de el şi nu a avut nevoie de ajutor financiar, din partea nimănui. Datorită faptului că este una dintre cele mai vizionate persoane din spaţiul online, veniturile lui Andrei Şelaru din conţinutul pe care îl publică zi de zi pe YouTube este unul extrem de mare.

Bolidul de lux pe care şi l-a achiziţionat are un motor monstru. Poate atinge 250 de kilometri pe oră, dar din păcate, Selly nu se poate bucura de viteza impresionantă a acestuia, dat fiind că în România nu există şosele pentru aşa ceva şi nici legile nu permit atingerea unei viteze atât de mari.

În cadrul unor filmuleţe pe instagram, Selly a mărturisit că este în culmea fericirii că a reuşit să îşi achiziţioneze maşina visurilor, cât şi pentru faptul că nu mai este nevoit să circule cu transportul în comun. „Damn, hard work pays off 🖤 azi mi-am luat masina visurilor mele 🥰 mercedes cls 2019 450 4M ❤️urmeza niste vloguri tank 🥶🥶🥶 (...) „Mașina visurilor mele arată superb. În sfârșit nu mai merg cu trenul, boșilor. După ani întregi de mers cu CFR-ul..e altceva, altceva”, le-a mai mărturisit adolescentul fanilor săi în story-uri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest