Semifinalistă iUmor, sfâșiată de durere! Și-a îngropat mama, în plină pandemie: „O sunam să vorbim, deși nu mai era”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Una dintre semifinalistele iUmor și-a pierdut mama în a doua zi de Paște! Sfâșiată de durere, concurenta din emisiunea de comedie de pe Antena 1,a povestit cu lux de amănunte drama prin care a trecut și care încă nu s-a terminat.

Ștefania Costache, cunoscută sub numele de „Lolrelai”, a reușit să îi impresioneze pe jurații iUmor datorită glumelor pline de autoironie pe care le-a făcut, însă în spatele zâmbetului pe care și l-a menținut pe tot parcursul reprezentanțelor, se afla o mare durere cauzată de pierderea mamei sale.

„Imediat ce au plecat cei de la SMURD, a trebuit să sun la pompe funebre, însă mi-au spus că nu o pot lua pe mama din casă pe talonul de pensie, ci doar dacă plătesc. În acel moment, m-am uitat la ei și le-am spus că am doar 300 de lei și să plece, să mă lase cu mama” a spus Ștefania Costache.

Din cauza șocului trăit, tatălui concurentei i s-a declanșat o boală cruntă: demența. Astfel că pe lângă durerea pricinuită de moartea ființei care i-a dat viață, „Lolrelai” a fost pusă la pământ și de comportamentul ciudat al tatălui său, în vârstă de 80 de ani, de care trebuie să aibă mare grijă.

„Tata, timp de patru ore a vorbit cu mama, care murise, el își imagina că nu vrea să vorbească nici cu el, nici cu mine”, a mai mărturisit concurenta iUmor, la Antena Stars. 

Cine i-a fost alături?

”M-am descurcat mult cu ajutorul oamenilor. Am prieteni excepționali. Eu nu am intrat în casă, am stat după colțul blocului și am sunat-o pe mama, prietenele mele au făcut totul. Au stat și continuă să stea cu rândul cu mine, pentru că acum mi-e frică să stau singură. Tata nu vrea să plece din acea casă, spune că acolo o simte pe mama”, a declarat Ștefania, în emisiunea prezentată de Majda și Andrei Ștefănescu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest