Semnal de alarmă tras de Dorian Popa: „Cel mai important este să ne odihnim”

 

Celebrul vlogger a vorbit despre stilul său de viață, precizând că odihna și sportul ocupă locuri esențiale.

 

Este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de pe internet, devenind de-a lungul timpului un model pentru mulți tineri. Din această poziție, Dorian Popa și-a permis chiar să ofere o serie de sfaturi, într-un interviu acordat în exclusivitate la Antena Stars, cu privire la un mod de viață sănătos. Artistul a transmis prin intermediul postului nostru de televiziune urmăritorilor săi că trebuie să nu neglijeze odihna, mai ales dacă programul lor este unul solicitant.

 

"E foarte important ca fiecare dintre noi să conștientizeze că dacă nu își alocă orele de somn necesare, sau de odihnă, că odihna nu înseamnă neapărat somn, înseamnă și să stăm în canapea și să ne relaxăm mintea și corpul, dacă noi nu suntem conștienți să ne luăm acest timp liber și să ni-l acordăm, e posibil ca la un moment dat să ne lovim de oboseala în exces.", a spus Dorian Popa, la Antena Stars.

 

Artistul a mai precizat că-și face cu regularitate analizele, că face mult sport, dar, totodată, pune accent și pe relaxarea trupului și a minții: "Eu nu am atins încă astfel de situații, mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt foarte atent cu sănătatea mea, fac foarte mult sport, și îmi fac și analizele cel puțin o dată pe an, motiv pentru care sunt relaxat, adică știu că sunt în parametrii, verific acei parametrii, nu mă culc pe ideea că mă simt bine, lasă că e bine, pentru că s-ar putea să te simți bine și să nu fie bine neapărat. Cel mai important este să ne odihnim. Cu siguranță programul meu nu este unul normal, dar dacă nu este un program normal nu înseamnă că eu nu pot să ajut să îl fac normal prin numărul de ore de odihnă. Nu le dormi când trebuie, dar le dormi în alt segment al zilei. Important e să nu le sari."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest