Semne de pe corp care indică unicitatea! Nu mulți le au

 

Fiecare persoană este unică în felul său, însă există unele caracteristici bizare ale corpului existente doar la un procent extrem de mic din populație.

Anii din copilărie în care te întreceai cu toți colegii de școală au trecut, însă, îți mai amintești ce puteau doar câțiva dintre colegii tăi să facă? Cel mai popular exemplu este atingerea cotului cu limba, fiind un lucru pe care-l poate face doar 1% din poopulația lumii.

Cu toate astea, există lucruri și mai bizare pe care oamenii le pot face sau le au și care au explicații misterioase.

  • Limba flexibilă - 63% din oameni pot forma un rulou din limbă, 14% o pot îndoi în jumătate și mai puțin de 1% pot forma o stea.
  • Urechi mișcătoare - 22% din populația planetei poate să își miște o singură ureche, în timp ce mai puțin de 18% pot face asta la ambele urechi. Mușchiul care este responsabil pentru această mișcare era mult mai evoluat la strămoși decât la oamenii de acum.
  • Diastema (strungăreața) - 20% din populație o are. Din punctul de vedere al dentiștilor aceasta este o anomalie care are nevoie de intervenție medicală.
  • Gropițe - 25% din populație le are. Acesta este un defect în structura mușchilor responsabili pentru a zâmbi.
  • Găuri în zona urechii - 5% din oameni sunt născuți cu această trăsătură într-una sau ambele urechi. În Statele Unite procentul este de 1%, în timp ce în zona Asiei este un lucru comun la aproape 10% din nou născuți.
  • Degetul excursionistului - posibilitatea de a-ți îndoi degetul mare la 90 de grade. 25% din oameni pot face asta.
  • Tuberculul lui Darwin - O denivelare bizară a pavilionului urechii se numește ”tuberculul lui Darwin” și este prezent la mai puțin de 10% din populație. Oamenii de știință susțin că această caracteristică este consecința faptului că urechile strămoșilor obișnuiau să fie mai ascuțite. Se crede că cei care au această trăsătură sunt mai buni la distingerea tonalității vocii. De asemenea, se crede că aud foarte bine sunete cu frecvență foarte înaltă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest