Semnele de dincolo pe care Anca Pandrea le primește din partea lui Iurie Darie, la opt ani de la moartea actorului

 

Chiar dacă a trecut aproape un deceniu de când Iurie Darie a trecut în neființă, suferința Ancăi Pandrea este la fel de prezentă ca în ziua în care a aflat că sufletul ei pereche a murit. Actrița susține că cel care i-a fost partener timp de 27 de ani îi trimite semne de dincolo, atunci când simte că a ajuns la capătul puterilor.

Anca Pandrea și Iurie Darie au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 27 de ani. Și chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată și nici nu au avut copii, cei doi actori s-au iubit nebunește până când moartea i-a despărțit. Actorul a pierdut lupta cu o boală cruntă în 2012 și s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

Momentul tragic i-a marcat viața Ancăi Pandrea, care nu a mai încercat să își găsească fericirea în brațele niciunui alt bărbat, ci s-a hrănit cu amintirile frumoase pe care le-a acumulat de-a lungul anilor lângă Iurie Darie.

Mai mult de atât, actrița susține că din cauza suferinței și durerii că și-a pierdut persoana iubită, are momente în care clachează, însă întotdeauna este ridicată de la pământ de Iurie Darie pe care îl simte „ca o adiere” ori de câte ori este stresată.

"Iură nu vine în vis, simt aşa, ca o adiere. Pot să spun că atunci când sunt stresată, mă simt protejată. Şi mai simt o umbră care trece prin apropiere şi când mă uit, nu e nimeni. Acum câteva zile, mă simţeam rău şi am simţit că o mângâiere. Parcă a trecut o mână de bioenergetician şi mi-am revenit”, a declarat actrița pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest