Sensy se simte ușurată după nunta pe care a pregătit-o timp de 2 ani: ”Ce bine că a trecut…”

 

Influencerița care se pregătește să devină mamă a sărbătorit recent nunta mult așteptată alături de prieteni și familie. După doi ani de pregătiri intense și momente de stres, evenimentul a fost un succes și s-a desfășurat conform visului ei.

Cuplul a investit mult timp și efort în organizarea nuntă, fiind copleșit de teama că lucrurile nu vor ieși așa cum și-au dorit. Cu toate acestea, Sensy și soțul ei au reușit să se bucure de moment și să creeze amintiri de neprețuit. Invitații s-au simțit minunat, iar mâncarea, muzica și locația au contribuit la atmosfera deosebită.

”Ce bine că a trecut. Mă simt ușurată. A fost un eveniment greu, la care lucrăm de vreo doi ani și ne-a fost frică. A fost altfel decât cununia civilă și a ieșit mai bine decât credeam. Oamenii s-au simțit foarte bine, mâncarea, muzica, locația au fost senzație. A ieșit bine, din spusele oamenilor.”, a declarat Sensy.

După încheierea evenimentului, Sensy și soțul ei vor pleca într-o escapadă romantică într-un resort de lux din Turcia. ”Nu a fost chiar lună de miere, mai mult a fost ziua mea. A fost o chestie pe care am luat-o de pe o zi pe alta. Mai plecăm săptămână viitoare, eu asta o numesc lună de miere. Opt zile la ultra all inclusive la turci, mâncare, piscină, plajă, somn.”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest