Sensy și-a ales două rochii de mireasă: „Poate vom face pe plajă și nu pot să port sirenă”

 

Influencerița pune la punct în cel mai mic detaliu cel mai mare eveniment din viața ei. Ea a explicat de ce va avea cel puțin două rochii de mireasă și de ce a ales modele tradiționale.

 

Niciun detaliu nu i-a scăpat lui Sensy pentru nunta ce va avea loc în acest an. Reporterii Antena Stars au surprins-o în magazinul de rochii de mireasă, acolo unde și-a ales două dintre ținutele pe care le va îmbrăca în cea mai importantă zi din viața ei. Influencerița a ținut cont de cel mai mic detaliu, drept urmare a stabilit să aibă cel puțin două rochii de mireasă în ziua cea mare. În ceea ce privește restaurantul, vedeta a mărturisit că acesta a fost ales cu patru ani în urmă.

 

„Sunt pe ultima sută de metri, mai sunt doar câteva luni. Dacă la cununia civilă am mers pe ceva foarte simplu, de data aceasta mergem pe tradițional, pe o rochie de mireasă lungă. M-am inspirat și am văzut că tendințele anului 2023 sunt pe simplu, dar se pune preț pe calitate, pe mătase în special si accesorii prețioase. Eu voi face pe comandă rochia, dar vor fi cel puțin două. Mă gândeam la shooting-ul foto să am altă rochie. Poate o vom facem undeva pe o plajă și nu pot să port sirenă. Deci 2, în special. Locația este aleasă de patru ani deoarece este cel mai mare restaurant din oraș și toată lumea se bate pe el.'', a declarat Sensy, în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest