Sentimentele Iulianei Beregoi la ultimul clopoțel: ”A fost fix invers!”

 

Iuliana Beregoi își exprimă gândurile despre absolvirea clasei a XII-a și planurile sale viitoare în cadrul unei interviuri exclusive acordate Antena Stars. Artista a trecut prin emoții mari în timpul ceremoniei de absolvire și a mărturisit că, spre deosebire de mulți alți elevi, nu dorește să scape de școală. Ea va simți dor de colegi, de profesori și de atmosfera generală din liceu.

„A fost foarte frumos, am avut mari emoții și știți cum orice copil are sentimentul ăsta: „Mamă, abia aștept să scap de școală!”. Ei bine, fix când am ajuns acolo, la ultimul clopoțel, a fost fix invers. Nu vreau să scap de școală. O să îmi fie dor de colegi, de profesori, de școală în general”, a precizat influencerița.

În ceea ce privește echilibrul între școală și carieră, Iuliana Beregoi a subliniat că a reușit să își facă timp pentru ambele aspecte importante din viața sa. „Am încercat să fiu atentă în ambele părți, să zic așa, și la carieră și la școală, mai ales că și școala și cariera sunt două lucruri foarte importante pentru mine”, a mai adăugat ea.

Atunci când a fost întrebată despre facultatea la care intenționează să se înscrie, artista a preferat să nu dezvăluie detalii. Și a și motivat: „Prefer să nu vorbesc de planurile astea de viitor, fiindcă am mai vorbit și până acum de examenul de clasa a IX-a pe care eu nu l-am avut din cauza pandemiei, de aceea prefer să nu vorbesc despre planurile mele de viitor. O să aflați foarte curând!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest