Senzaţii tari! Care este poziţia Kama Sutra pe care trebuie neapărat să o încerci, în funcţie de zodia ta?

 

Relaţiile intime sunt foarte importante pentru un orice om, iar dacă acestea sunt de calitate, pot îmbunătăţi vizibil atât starea de spirit, cât şi starea de sănătate. O partidă fierbiente de sex poate însenina ziua oricui. Iată ce poziţie Kama Sutra trebuie neapărat să încerci în funcţie de zodia ta.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
O astfel de poziţie este perfectă pentru sălbaticii nativi din zodia berbecului, care nu se tem să încerce mereu ceva nou, neobişnuit şi chiar nebunesc!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Îmbrăţişarea laptelui şi a apei este poziţia kama sutra care se potriveşte ca o mănuşă nativilor din zodia taurului. Senzualitatea este la cote înalte, iar mişcările lascive sunt punctul forte al acestor nativi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Poziţia kama sutra numită "larg deschisă" este alegerea ideală pentru nativii din gemeni. Este comodă şi îi oferă iubitului tău un "peisaj" absolut senzaţional.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Apropierea este cuvântul care îi defineşte cele mai bine pe nativii din zodia racului. De aceea, o poziţie care să le ofere posibilitatea partenerilor de a intra cât mai mult în contact este perfectă pentru aceşti reprezentanţi ai zodiacului.

Leu (22 iulie - 22 august)
Această poziţie este perfectă pentru nativii din zodia leului care simt nevoia să-şi dezlănţuie din când în când latura sălbatică!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Pentru nativii din fecioară, care sunt ceva mai pudici din fire, poziţia "Indrani" este alegerea perfectă. Este o postură destul de cuminte, în care nu se simt foarte expuşi.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Nimic nu-i încântă mai mult pe nativii din balanţă decât o poziţie care să le pună la încercare aptitudinile echilibristice. Poziţia "bambusul despicat" este una dintre cele mai potrivite pentru aceşti nativi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Cei mai experimentaţi reprezentanţi ai zodiacului în materie de sex, nativii din scorpion adoră sexul oral. De aceea, o poziţie care să-i satisfacă pe ambii parteneri în acelaşi timp este perfectă pentru aceşti nativi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Poziţia "tigroaicei" este alegerea perfectă pentru nativii din zodia săgetătorului. Pentru că îţi place să deţii controlul, această poziţie îţi oferă senzaţiile pe care le adori!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Poziţia lotus este ideală pentru nativii din zodia capricornului. Este dificil de pus în practică, dar pentru că ţie îţi plac la nebunie provocările, te stimulează din toate punctele de vedere.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Poziţia suspendată se potriveşte perfect nativilor din vărsător, care sunt firi nonconformiste şi rebele. Trebuie să ai o condiţie fizică de invidiat, dar tu poţi face orice pentru a te simţi cu adevărat în al nouălea cer, dar şi pentru a încerca ceva altfel..

Peşti (19 februarie - 20 martie)
O partidă de amor în picioare, sub duş, este alegerea ideală pentru nativii din zodia peştilor. Apa care se va prelinge pe trupul tău îţi va spori cu siguranţă plăcerea!

Sursa: eva.ro

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest