Șerban Copoț, despre lupta mamei sale cu cancerul! ”Acum începe cealaltă parte a dansului”

 

Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri despre boala de care suferă mama sa. Femeia a ascuns mult timp acest lucru, dar în cele din urmă s-a aflat, iar copiii ei au acționat cât se poate de rapid.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Șerban Copoț a vorbit despre lupta pe care mama sa a dus-o cu cancerul. Prezentatorul TV a dezvăluit că la început cea care i-a dat viață a ascuns că suferă de această boală cruntă de frica spitalelor, flagel cu care se confruntă multe persoana în vârstă și nu numai. Mai ales că femeia a aflat boala cruntă pe care o are fix în timpul pandemiei de Covid 19.

 

„Eu alături de frați am depus toate diligențele să rezolvăm tot, ca ea să poată să își facă operația, din momentul în care am aflat. Și din spaima de spitale (n.r de aceea a ținut mama lui ascuns), că la știri se întâmplă numai chestii rele, e un cumul de factori care îi împinge pe ai noștri seniori în zona asta de a păstra lucrurile astea pentru ei. Toate chestiile astea la un loc amplifică această stare de anxietate. Am scris și în postare, mama stătea cu noi în curte, cu frații, adică nu era o relație rece, era foarte caldă, dar uite că s-a întâmplat, iar eu am tras acest semnal de alarmă tocmai în ideea în care mai sunt oameni care au trecut prin această experiență”, a mărturisit Șerban Copoț, pentru Antena Stars.

 

Între timp, mama lui Șerban Copoț a acceptat operația, singura variantă pentru a rămâne în viață. Prezentatorul TV a mărturisit că intervenția chirurgicală s-a făcut în sistemul de stat, că totul a decurs bine, iar acum urmează tratamentul post-operatoriu.

 

„Mulțumim lui Dumnezeu și domnului doctor, lucrurile au decurs cât se poate de civilizat, și s-a petrecut totul în sistem de stat, nu în sistem privat. Se simte bine, acum urmează să vedem ce tratament va urma, în funcție de ce vor spune rezultatele, și începe cealaltă parte a dansului. Chimioterapie, terapie cu hormoni, în funcție de rezultatele care vin de la laborator”, a mai spus cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest