Șerban Copoț, despre secretul unui mariaj perfect: „Asta e șmecheria ei, îmi dă impresia că am lanțul foarte lung”

 

Îndrăgitul prezentator TV a explicat cum a rezistat căsătoria lui cu Roxana o perioadă îndelungată de timp. Cei doi se iubesc de peste 16 ani și au împreună trei copii.

 

Șerban Copoț și Roxana sunt împreună de 16 ani, iar de 7 ani sunt căsătoriți. Au împreună trei copii: Tudor este fiul cel mare, apoi a venit pe lume Alex, iar din 2020 sunt părinți de fetiță, atunci când s-a născut Luna. Chiar dacă își ține viața de familie departe de lumina reflectoarelor, fostul „Hienă” de la Animal X a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre relația pe care o are cu Roxana, dezvăluind și secretul unui mariaj perfect.

 

"Asta face parte din bagajul de skill-uri pe care trebuie să le aibă un bărbat într-o familie. Există și reciprocă. Și ea știe să mă împace când mă supăr. Nu este o chestie care vine doar din partea mea, nu vreau să dau apă la moară fenomenului feminist extrem. Eu respect femeia, cu toată dragostea. Dar și ea respectă bărbatul. Nu este normal să existe echilibru? Asta este secretul.", a declarat Șerban Copot, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Șerban Copoț a dezvăluit că și Roxana are șmecheriile ei pentru a-l ține mereu aproape: "Odată ce am crescut împreună, ne-am acceptat anumite chestii și le-am și șlefuit în timp ce creșteam. Toate lucrurile le tratăm cu calm, iar goangele mici sunt mici, mai bag eu cuțitul prin gard, mai fac câte o prostioara, dar nu e genul că m-am dus și am băut și m-am întors după câteva zile, cu toate că am libertatea să fac asta, dar nu o fac din respect pentru ea. Asta e șmecheria ei, îmi dă impresia că am lanțul foarte lung, iar eu de rușine nu trag de lanț”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest