Şerban Copoţ e cel mai fericit tătic! Cel mic are o lună şi artistul se dă peste cap să-i organizeze botezul

 

E tătic cu cu normă întreagă şi îşi ajută soţia necondiţionat! Şerban Copoţ ne-a spus cum se descurcă acum de când are doi băieţei, dar şi când va avea loc botezul celui mic.

Botezul celui mai nou membru venit se apropie şi Şerban Copoţ face totul ca să iasă ca la carte! Cu ceva experienţă şi răbdare, familia Copoţ se pregăteşte de marele eveniment ce va avea loc în vară.

"Este ideal să fii părinte cu normă întreagă, evident că vrei să stai cât mai mult alături de copii în perioada asta foarte critică până la 7 ani, pentru că dupaia pleacă ei oricum. Da! am evadat de acasa, cel mai mic bărbat din familia Copoţ, a rămas acasă cu mami evident, astăzi a făcut şi el o lună, suntem bucuroşi, cum să fie... colici cu tot tacâmul. Da! Să spunem că am experienţă deja. Botezul va fi la vară, e pe listă în top 3 prioriţăţi", a mărturisit proaspătul tătic.

În ceea ce priveşte relaţia dintre doi copii, Şerban Copoţ povesteşte: "El îl iubeşte foarte mult pe frăţiorul lui, pe tata, pe mami, este un băiat tare iubăreţ, soţia nu şi-a revenit încă, e greu vă daţi seama suntem cu 2 copii, suntem singurei, fără bonă şi pe primul l-am crescut singurei şi pe al doilea la fel. Nu e nicio diferenţă între ei şi încerc să nu privesc lucrurile prin comparaţie, asta este o greşeală în care pica părinţii fără să vrea, fiecare cu steluţa lui".

Şerban şi Roxana sunt împreună de 11 ani şi în luna martie a acestui an şi-au oficializat relaţia la Starea Civilă, urmând ca anul următor să se căsătorească şi religios. Cei doi sunt părinţii unui băieţel.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest