Șerban Copoț, primele declarații după ce a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară: „M-am simțit în al nouălea cer”

 

Șerban Copoț a făcut primele declarații după ce a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară! Prezentatorul TV va avea acum și o fetiță și a povestit cum se pregătește de noul rol!

Șerban Copoț a dezvăluit că va deveni tată pentru a treia oară chiar de ziua sa de naștere, când a împlinit 39 de ani! Prezentatorul a primit cel mai frumos dar din partea soției sale și este extrem de nerăbdător să își țină micuța în brate pentru prima dată.

„Mă bucur foarte mult. Știam de ceva timp, dar am preferat să fim siguri că totul este ok și că sarcina e suficient de avansată și putem sta liniștiți. M-am simțit în al nouălea cer. Fiecare copil este un dar de la Dumnezeu și mai ales că acum am doi băieți, o să vină și o fetiță, zici că am calculat treaba asta. Ne bucurăm de lucrurile astea ca orice om normal.” a spus Șerban Copoț pentru Antena Stars.

Prezentatorul emisiunii „iUmor” a mărturisit că știe că va fi nevoit să învețe lucruri noi, dat fiind că până acum a fost tată de băieți, iar el provine dintr-o familie numai cu băieți, având încă trei frați.

„Sunt cu mintea deschisă să învăț lucruri pentru că vin dintr-o familie unde eram numai băieți, patru frați, deci sunt niște lucruri noi. Dar, în general, cred că m-am descurcat cu fetele în viață. Am făcut alegerile potrivite și cred că o să mă descurc și cu cea mică!” a mai spus prezentatorul de la iUmor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest