Șerban Copoț, primele declarații după ce a devenit tată pentru a treia oară! Când vor fi externate soția și fetița sa

 

Șerban Copoț trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Prezentatorul emisiunii „iUmor” de pe Antena 1 a devenit tată pentru a treia oară și ne-a oferit primele declarații, în care ne-a dezvăluit când anume vor fi externate soția și fetița sa nou-născută.

Soția lui Șerban Copoț i-a îndeplinit cea mai mare dorință a prezentatorului, acea de a deveni tată de fetiță. Prezentatorul și partenera sa de viață au două băieți împreună, iar acum familia lor a fost întregită și de o minune de fată.

Prezentatorul „iUmor” ne-a dezvăluit că soția sa a trebuit să fie mai precaută în această perioadă, dat fiind contextul actual, însă în momentul în care a adus-o pe lume pe noua membră a familiei, toate sacrificiile pe care le-au făcut până în momentul acela, au fost uitate cu desăvârșire.

Cât despre data în care vor fi externate cele două, Șerban Copoț a mărturisit că vineri sau sâmbătă vor ajunge în sânul familiei.

„Sarcina a trebuit să fie îngrijită cu mare atenție. Am ajuns în acest moment de maximă bucurie, în care ne-a venit fetița. Perioada în care a fost însărcinată a trebuit sa se îngrijească mai mult. Vineri sau sâmbătă le vor externa, cam așa e procedura. Sunt foarte fericit. Trăiesc un adevărat vis.”, ne-a dezvăluit Șerban Copoț.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest