Serghei Mizil intervine în scandalul momentului! Îi ține partea lui Ciprian Marica: „Au vrut să îl compromită”

 

După Anamaria Prodan, prima persoană publică ce i-a luat apărarea lui Ciprian Marica în scandalul momentului,  a intervenit și Serghei Mizil care este de părere că filmulețul cu fostul fotbalist a fost aruncat pe internet doar pentru a-i strica imaginea pe care și-a construit-o de-a lungul carierei sportive.

„Ei au vrut să-l compromită pe Marica. Nu vreau să fiu în pielea soțului doamnei, dar am înțeles că el a dat imaginile. Cum să fac așa ceva?”, a spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil a sărit în apărarea lui Ciprian Marica mărturisind că gestul sportivului de a ieși din camera de hotel, doar în prosop, a fost chiar unul de eleganță. Și dacă era el în locul lui Marica, ar fi ieșit în costumul lui Adam, nicidecum acoperit in vreun fel.

Eu țin cu Marica! Eu dacă eram soțul nici nu mă duceam… să mă duc să-i spun ce? Marica este șmecher! Eu ieșeam în fundul gol. Marica a fost șmecher că a «ars-o… cu țigara». Dacă ea spunea că Marica a forțat-o, mai ziceam. Dar ea a spus că discutau. Cum să discuți cu g… gol? Marica a avut prosopul pentru televiziuni, dacă eram eu vedeați tot. Mai și spune femeia că vorbeau. Eu nu pot să vorbesc singur două ore… Tu poți să vorbești și pe ea să o «doară buzele»”, a declarat Serghei Mizil la „Realitatea Plus”.

Mai mult de atât, Serghei Mizil, în vârstă de 65 de ani a mărturisit că este sigur de faptul că toți bărbații căsătoriți sunt protagoniștii unui episod de infidelitate, la un moment dat.

„În mentalul populației, Marica este șmecher. 99% din bărbații căsătoriți «ard pe cineva». Cum să vin eu și să spun, mamă nu-mi găsesc cuvintele, că a «ars-o unul pe nevastă-mea». Asta este… Când ești ciocan dai, când ești nicovală primești”, a mai spus Serghei Mizil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest