Serghei Mizil, scandal pe Oana Mizil, după moartea surorii sale Donca: "Și-a permis să..."

 


Îndurerat după moartea surorii sale, Serghei Mizil a luat foc după ce Oana Mizil a făcut niște declarații în presă care l-au deranjat enorm. Iată care sunt dezvăluirile care l-au făcut să ia atitudine în social media!

Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil a fost condusă pe ultimul drum pe 26 octombrie, iar în acea zi, Oana Mizil, aflată la căpătâiul mătușii sale a făcut mai multe declarații care l-au enervat pe unchiul ei. În stilul binecunoscut, Serghei Mizil a pus-o la punct pe Oana Mizil, făcând la rândul său, pe canalul său de YouTube, niște dezvăluiri neașteptate.

Prezentă la înmormântarea mătușii sale, Oana Mizil le-a dezvăluit jurnaliștilor că mătușa ei a fost cea care a crescut-o și că i-a fost ca o mama. Nu asta l-a deranjat însă pe Serghei Mizil, ci faptul că a făcut niște dezvăluiri care nu-și aveau locul acolo…

'A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apărut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi', a mărturisit atunci Oana Mizil.

Serghei Mizil a fost extrem de deranjat de declarațiile Oanei Mizil și a avut o replică usturătoare. Cu toate că inițial a refuzat să vorbească despre sora lui, în cele din urmă acesta a izbucnit și a pus-o pe Oana la punct.

'Am avut o săptămână foarte grea. Am stat să mă gândesc mult dacă să spune ce am să spun acum, dar trebuie să pun punct la niște lucruri', și-a început el discursul pe canalul de YouTube.

'Toate televiziunile și toată lume au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toți spuneți că este copilul meu. Nu este copilul meu. Și nu o cheamă Mizil. Pe ea o cheamă Oana Coman Ștefănescu Nicolae', a precizat Serghei Mizil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest