Sergio Ramos se căsătorește cu aleasa inimii lui! Care sunt aroganţele unuia dintre cei mai bogaţi bărbaţi din fotbal VIDEO

 

Sergio Ramos se căsătoreşte cu femeia vieţii lui şi plăteşte un milion de euro, pentru ca formaţia preferată a iubitei sale să le cânte: îi aduce la nuntă pe AC/DC! Mai mult, invitaţii au primit un set de instrucţiuni pe care trebuie să le respecte cu sfinţenie dacă vor să le fie alături.

După 7 ani de relaţie şi 3 copii, Sergio Ramos şi Pilar Rubio îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu şi în faţa a 400 de invitaţi. Evenimentul va avea loc în, Catedrala din Sevila iar până atunci mai sunt câteva aspecte pe care trebuie să le pună la punct, pentru a ieşi totul aşa cum şi-au dorit.

Şi dacă tot suntem la capitolul dorinţe, viitoare mireasă şi-a dorit să se distreze pe muzica celor de la AC/DC. Zis şi făcut! Sergio Ramos a plătit un milion de euro ca să îi aducă la eveniment.

Invitaţii trebuie să respecte un set de reguli, acestora nu le va deloc ușor să îşi aleagă outfit-ul pentru că nu le este permis sa poarte culori precum alb, roşu, portocaliu sau roz. Încă ceva. Trebuie să vină fără copii şi să lase telefoanele mobile la intrare.

Toţi banii pe care îi vor primi după nuntă, vor fi donaţi, către o organizaţie care ajută copiii din întreaga lume.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest