Sex-horoscop. Care este semnul zodiacal cu care te potriveşti cel mai bine atât într-o relaţie, cât şi în pat

 

Chiar nu foarte mulţi oameni cred în semnele zodiacale, este bine de ştiut că există anumite combinaţii care se înţeleg foarte bine atât într-o relaţie amoroasă, cât şi în dormitor. Secretul constă în asocierea semnelor, în funcţie de categoria din care fac parte.

În astrologie sunt patru semne zodiacale: Foc, Pământ, Aer și Apă, fiecare cu câte trei zodii. Relațiile dintre aceste semne zodiacale pot diferi, în funcție de caracteristicile fiecărei zodii.  Iată cu ce semn zodiacal ești compatibil, potrivit reed.com, citat de sfatulparintilor.ro.

Combinații între aceleași elemente

Relație Foc – Foc

Semne de Foc sunt Berbecul, Leul și Săgetătorul. Acest element simbolizează energia, iar când doua persoană din același semn zodiacal se întâlnesc, se înțeleg foarte bine. Relațiile amoroase avansează rapid și devin foarte puternice.
 
Relație Pământ – Pământ
 
Semne de Pământ sunt Taur, Fecioară, Capricorn. Acest element semnifica materialismul, iar nativii acestor zodii sunt foarte practice. Relațiile de cuplu sunt bazate pe angajamente economice și culturale și mai puțin pe pasiune și emoții. Dragostea înflorește când aceste standarde sunt atinse.
 
Relație Aer – Aer
 
Semne de Aer sunt Gemeni, Balanța, Vărsător. Acest element simbolizează ideile. Când două semne de Aer se întâlnesc ei vor discută foarte mult, fac schimb de idei și își fac planuri despre cum va decurge relația.
 
Relație Apă – Apă
 
Semne de Apă sunt Rac, Scorpion și Pești. Acest element simbolizează emoțiile. Când două semne de Apă se întâlnesc, se înțeleg din instinct. Nici nu apucă să articuleze unul dintre parteneri vreo dorință, că celălalt s-a și pus pe treabă. Cei doi parteneri vor “înota” foarte bine împreună, fără să depună eforturi prea mari.

Combinații de semne opuse
 
Relație Foc – Aer
 
Aerul provoacă Focul să mediteze, în timp ce Focul nu are timp de filosofiile Aerului. De cealaltă parte Focul îl provoacă pe Aer să vorbească mai puțin și să acționeze mai mult, pentru că Focul nu vrea să vorbească despre dragoste, vrea să facă dragoste.

Relație Pământ – Apă
 
Relația dintre Pământ și Apă poate fi foarte fructuoasă. Ambii își doresc dragoste necondiționată, iar Apa îi poate arată Pământului că în viață sunt mai multe lucruri importante, nu doar stătut social și conturi în bancă.
 
Alte combinații

Relație Foc – Pământ
 
Semnele de Pământ sunt sursă de inspirație pentru cele de Foc. Relația dintre ei va dură mai ales dacă de la început se vor stabili reguli clare de conviețuire. 

Relație Foc – Apă
 
Semnele de Apă sunt fascinate de cele de Foc și nu înțeleg cum de reușesc să facă atât de multe lucruri. Mai mult, își doresc să atingă și ei asemenea performanțe.
 
Relație Pământ – Aer
 
O relație între un semn de Pământ și unul de Apă va dură dacă fiecare partener are roluri clare. Aerul are idei mărețe, pe care Pământul le poate pune în aplicare, însă și Aerul ar trebui să pună umărul la treabă, dacă vrea că relația să reușească.

Relație Aer – Apă
 
Semnele de Aer pot trăi în lumea lor teoretică, deconectați de realitate. Semnele de Apă pot aduce în relație latură emoțională pentru a echilibra rațiunea semnelor de Aer.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest