Un act al intimității, dorinței și încrederii. Sexul oral face diferența! Ești expert(ă)?

 

Nu reprezintă niciun secret faptul că în orice cuplu, unul este mai îndrăgostit decât celălalt și un studiu realizat de un site de dating a expus un barometru care să măsoare nivelul afecțiunii. S-a descoperit faptul că într-o relație, a oferi și a primi sex oral arată în mod clar care dintre cei doi este mai îndrăgostit.

Practicarea sexului oral reprezintă de mult timp un semn al intimității și încrederii între iubiți, iar importanța sexului oral într-o relație este de netăgăduit. 72% dintre femei și 85% dintre bărbați afirmă faptul că ei cred că sexul oral își are locul în fiecare dormitor, iar practicarea lui nu ar trebui să scadă cu trecerea anilor. Sondajul s-a bazat pe opinia a 9.107 de membri activi ai site-ului.

Succesul unei aventuri amoroase depinde de cât de grozav este sexul oral.

Când vine vorba de o aventură amoroasă, sexul oral trebuie să fie în meniu, iar absența lui reprezintă motiv de despărțire. Ba mai mult, cei care sunt experți în sex oral, dar nu sunt prea grozavi în dormitor sau nu au un aspect fizic extraordinar, au numai de câștigat! Li se trec cu vederea aceste minusuri, potrivit declarațiilor participanților la studiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest