Sfatul pe care Emilia Ghinescu l-a dat copiilor ei: ”Din meserie să facă o artă”

 

Artista este o mamă mândră, mereu alături de copiii ei pe care i-a îndemnat necontenit să-și urmeze pasiunile.

Emilia Ghinescu este mamă a trei copii. Andrei și Erika, cei proveniți din prima căsătorie, sunt gata să-și urmeze drumul în viață. Cântăreața îi încurajează permanent, considerând că estențial este ca aceștia să-și urmeze pasiunile și să facă totul cu plăcere.

„Eu îmi susțin copiii în tot ceea ce vor să facă ei, mai ales dacă ei iubesc ce fac. Le-am spus că tot ceea ce vor face în viață să facă din suflet și să facă cu atâta dragoste încât din meserie să facă o artă. Și așa va face și ea (n.r. fiica cea mică), dacă își va iubi meseria și locul unde lucrează, cu siguranță nu va fi o simplă meserie, un simplu job, un simplu loc de muncă, ci va deveni o operă de artă”, a declarat Emilia Ghinescu, într-un interviu acordat pentru Știrile Antena Stars.

Artista a dezvăluit ce fac în prezent cei doi copii mari pe care-i are: „Cea mijlocie, Erika, învață pentru Facultatea de Medicină, anul acesta avem examen, este un examen destul de greu, destul de dificil, dar eu am încredere în ea pentru că este un copil extrem de cuminte și extrem de deștept și inteligent. Merge pe partea de estetică, însă vom vedea ce se va întâmpla în facultate, pentru că, de regulă, în facultate își cam schimbă opțiunile, iar cel mare are 26 de ani și merge pe partea de IT”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest