Sheila, soția lui Syda, a născut. Primele imagini cu fetița: „Bine ai venit în viața noastră”

 

Sheila, soția lui Syda, a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă. Proaspătul tătic a postat primele imagini cu bebelușul. Bucuria este mare în familia lor. 

Așteptarea a luat sfârșit! Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, a devenit tată pentru a treia oară, relatează Spynews.ro. Soția lui Syda a născut o fetiță perfect sănătoasă. Chiar dacă nu se află la primul copil, omul de afaceri a avut emoții puternice. Sheila și micuța sunt bine, iar momentan sunt în spital. „Bine ai venit în viața noastră, Annelise!”, a scris Bogdan Ionescu pe una dintre rețelele de socializare. Soția lui Syda, Sheila, a născut prin cezariană. 

Pe parcusul sarcinii, Sheila a primit interzis din partea medicilor să mai facă sport. Primele luni au fost destul de grele pentru această, însă totul a decurs așa cum trebuie până la final. Soția lui Bogdan Ionescu s-a bucurat că nu a luat foarte multe kilograme în sarcină și va reveni rapid la silueta ei. Sofia și Traian Jr. sunt foarte bucuroși că mai au încă o surioară, iar cu partenera tatălui lor se înțeleg de minune.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest