Show de show cu Viorel și Maria Constantin! Au cântat, în direct, la „Showbiz Report”, iar Vulpița a murit de gelozie!

 
+4 click pentru
galerie

Invitați în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Viorel și Maria Constantin au cântat piesa cu care fac ravagii în trending-ul de pe YouTube. Desigur că din piesaj nu avea cum să lipsească Vulpița.

Din dorința de a o detrona pe Vulpiță, Viorel a lansat o piesă alături de Maria Constantin și în doar o zi de la lansare, cei doi au ajuns pe locul doi în trending, fiind în topul preferințelor muzicale ale românilor. Mai mult de atât, interpreta de muzică populară a dezvăluit că piesa lor este și în trending-ul Germaniei, fiind ascultați și peste hotare.

Viorel si Maria Constantin au făcut show de show în platoul emisiunii „Showbiz Report”, iar Vulpița s-a conformat cu ideea că partenerul ei de viață a devenit și el „artist”, motiv pentru care și-a stăpânit crizele de gelozie.

Cum au ajuns Viorel și Vulpița cunoscuți în România

Veronica și Viorel Stegaru sunt căsătoriți și au o fetiță împreună, dar cu toate acestea, prin actele de infidelitate ale femeii au ajuns cunoscuți în toată țara. Cei doi „au aterizat” în Capitală, din dorința de a-și face dreptate, după ce tânăra de 22 de ani mărturisea că a fost răpită și violată de trei tineri. Doar că ulterior, adevărul a ieșit la iveală și s-a aflat că actele sexuale au avut loc cu consimțământul ei.  

Vulpița și Viorel au fost protagoniștii unor momente cu adevărat fabuloase, care au devenit virale, cu rapiditate, scene care au avut loc în platoul emisiunii „Acces Direct”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest