Show de show în aeroport! Ce au facut Sorin Bontea și Răzvan Fodor înainte de Asia Express/ VIDEO

 

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au reușit să câștige respectul și admirația tuturor telespectatorilor care au văzut determinarea de care au dat dovadă pe parcursul „Drumului Comorilor” din Asia Express. Chiar dacă „Reactoarele” au ajuns primii la linia de finish a sezonului trei al competiției, încă mai sunt multe detalii necunoscute de cei de acasă, atât dinaintea emisiunii, cât și timp timpul acesteia.

Cei doi prieteni au dovedit tuturor că vârstele pot fi, uneori, simple numere. Astfel că în ciuda tuturor obstacolelor de care s-au lovit, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au reușit sa treacă peste ele, de cele mai multe ori făcând haz de necaz, umorul fiind caracteristica principală cu ajutoru căreia au reușit să îi cucerească pe cei de acasă.

Deși mulți cunosc titulatura de „Reactoarele 3 și 4”, de cele mai multe ori, în timpul competiției, Sorin îl numea pe Răzvan „băiatul meu”, iar Răzvan pe Sorin îl alinta cu „tăticu’”, chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi nu este deloc mare.

Sorin Bontea a publicat un filmuleț pe care l-a făcut alături de Răzvan Fodor, în timp ce se aflau în aeroport, nerăbdători să intre în cea mai dură competiție și fără să știe ce îsi așteaptă. Cei doi au fost surprinși în timp ce se amuzau de vârstele pe care le au și pe seama noilor apelative.

„Daca vă întrebați care era atmosfera inainte de a ajunge în Asia 😀 Am fost tăticu' lui @razvan_fodor încă din aeroport...”, a scris Chef Sorin Bontea în dreptul clipului video.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest